SWE SWE
Meny
Din varukorg
Summa varor
0 kr
Frakt från
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Våra noggrant utvalda varumärken:

 

Arne Haukland kemist, startade Norenco tidigt 80-tal Alta Norge. Senare har produktionen flyttat till egen fabrik i Polen. Idag är Norenco ett välrepresenterat och mycket uppskattat varumärken med fantastiskt goda omdömen. I sortimentet finns bl.a stoltheter som Mudin Express och Optikerns Brilletvätt.

STABIL

Helsvensk produktion med kvalité och hållbarhet i fokus. Vår egen produktserie Stabil som vi tagit hela vägen från skiss på papper till att starta produktion i september 2012. Med stolthet kan vi idag säga att det var ett av våra bättre beslut. Draperiskenor och duschsarg i stort standardsortiment, kan även måttbeställas.

 

I Bremen tillverkas badrumsmattor sen drygt 50 år. Fabriken har anor från 1700-talet då man hade repslageri, på 1960 talet övergick man till Sisalmattor för att senare landa i tillverkning av badrumsmattor.

Sortimentet innehåller idag alla typer av badrumstillbehör.

 

Spirella tog duschdraperiet till Europa från USA.

Med tradition av tillverkning ända sen 50-talet är Spirella en av de äldsta aktörerna. Idag består sortimentet av alla typer av tillbehör till badrummet.

Sorema erbjuder ett modernt, dynamiskt och heltäckande utbud av handdukar, bad & morgonrockar, badmattor, duschdraperier och tillbehör i enastående kvalité, ett urval som passar alla marknader. Portugisisk tillverkare av innovativa badtextilier sedan 1975. Vår marknadskunskap i kombination med den senaste produktionstekniken säkerställer högt ställda krav på hållbar kvalite och service. Sorema produktion.

 

Över 90 års familjetradition, erfarenhet och kunskap. Frotté produktion i sin högsta standard Made in Germany. Nutida modern design och textil innovasion kombinerad med det bästa garnet. Representerade världen över i mer än 40 länder.

Dyk in i Möves värld och njut av våra premium produkter. 

Möves historia